If you don’t like it, GTFO!

Nimeni nu poate mulțumi pe toată lumea! Cred că știm cu toții asta. Ceea ce unii oameni nu au priceput din postul anterior e că eu pur și simplu mi-am spus părerea și am analizat anunțul balului. Atâta tot. Nu am făcut propagandă pentru anularea lui și nu am convins pe nimeni să renunțe la participare. Fiecare e capabil să ia singur o decizie și nu cred că e cazul să consulte blogul meu pentru asta. Nu cred că mai e cazul să spun că aici e locul unde eu scriu orice mă taie capul, dar poate că unii n-au priceput asta. Și faptul că după acea postare am primit și feedback genul “ai dreptate” demonstrează că nu sunt o idioată care vorbește ca să n-adoarmă.

În primul rând, nu cunoșteam cine anume se ocupă de bal, deci nu am atacat la personă. Cum am spus că doar EU am ales să mă piș pe bal, mulți au sărit ca arși. Care e problema până la urmă? Așa tare vă interesează părerea mea de tot comentați negativ? Muriți dacă e o persoană care nu vă suflă în cur și nu vă laudă pentru alegerile făcute?

În al doilea rând, eu nu reprezint vocea poporului. Ce scriu/zic eu nu e adevăr absolut. E doar percepția mea. Dacă ești de acord cu mine, bine, dacă nu, pleacă frumușel de pe blogul meu și caută oameni care sunt dispuși să-ți laude alegerile. În plus, aș fi foarte curioasă dacă sunt cei 100 de oameni necesari pentru închirierea fastuosului cort. Probabil voi primi un răspuns (însoțit de o critică, o înjurătură sau mai știu eu ce) la curiozitatea asta. Mulțumesc anticipat!

În al treilea rând…aici mă adresez “piariștilor” care au ales data balului. Mai știți ce ne-a zis madam Coman: să nu organizăm un eveniment în aceeași zi cu altul foarte important? Sau poate nu știați că pe 11 iunie e concert Eric Clapton în București? O fi fost Comănița nebună, dar aici a avut dreptate. Vă recomand să consultați și calendarul evenimentelor MARI din București data viitoare când vă mai spetiți să organizați ceva.

Mi s-a părut stupid să văd comentarii în care mi se sugerează să schimb facultatea că am făcut 3 ani de jurnalism degeaba. De unde și până unde remarca asta? Apropo, nu-mi place ASE-ul și reclama făcută acestei instituții a lăsat mult de dorit! Try harder next time! De asemenea, pe calea asta am să anunț că nu am să șterg blogul ăsta niciodată. De ce? Pentru că nu vreau și că nu mă interesează părerea unei singure persoane care sugerează asta. Apropo de asta, eu zic să-mi urmați exemplul: pe mine nu mă interesează părerea voastră, deci nici pe voi n-ar trebui să vă pese de a mea. Sîc! În plus, n-am înțeles faza cu vedetismele. Poate vroiai să spui că eu mă cred vedetă sau nu știu ce căcat. Niciodată nu am pretins că-s vreo vedetă. Poate doar în spirit de glumă (pe care oamenii inteligenți ar fi gustat-o, dar nu prea e cazul pe aici). Iar la remarca “renunță la planuri de jurnalism” spusă după ce s-a citit o singură postare…nici nu cred că e cazul să mai comentez. De fapt, o fac! Dacă scrii ce căcat vrei tu pe blogul personal, nu înseamnă că ești menit să ajungi sau nu jurnalist. Vezi ISMM part deux. Just sayin’! Că tot avuserăm examen azi…

N-am chef să mai lungesc subiectul ăsta prea mult că deja mă obosește. Vreau să vă mulțumesc că mi-ați făcut așa multe vizualizări pe blog zilele astea și că ați pulsat la popularitatea mea. Acum toată lumea mă va cunoaște drept “nemulțumita fejesecistă” sau ceva de genul ăsta. Măcar nu sunt invizibilă.

Nu am să înjur troll-ii (deși și-o cam merită). Ce-ar fi internetul fără oameni ca voi? Am să le dedic o melodie și îi rog să nu mă mai citească dacă știu că-s o ciufută. E mai bine pentru toată lumea.

Advertisements

2 comments

 1. Dyna · May 5, 2010

  Anca, te pap.
  Trei, nu 3. Voiam, nu vroiam.

  100% de acord cu tine în celelalte privinţe. Şi nu pentru îmbrăţişarea de astăzi

 2. Cati · May 5, 2010

  Ha ha, mai ţii minte că şi mie mi-au sugerat unii să îmi şterg blogul? Bravo, Miss! Aşa te vreau!
  P.S.: Bună melodie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s