Fiecare să-și vadă de chiloții lui!

Nu trece zi fără să aud de dublu B-ul peisajului monden: Bianca și Bote. Că au făcut sex în nu știu ce veceu, că el o bate, că se despart, că se împacă, că se ceartă etc. Cui dracului îi pasă? Din păcate, întregii națiuni, pentru că tabloidele au darul de a tâmpi populația în a pleca cu urechea la poveștile vedetuțelor.

Bianca Drăgușanu e o fostă fată de la pagina 5 (a se citi “pizdă proastă”) care are pretenții de mari divă doar pentru că a fost combinată cu unul din cei mai cunoscuți designeri români. Bibi a apărut pe sticlă prima dată acum 10-11 ani la Antena 1 în cadrul emisiunii “Din Dragoste”. Cică atunci era pe felie cu un tip care și acum îi declară pe messenger că o iubește. Dacă nu-i declara pe messenger, nu era iubire, dom’ne! Atunci o ceruse de nevastă, dar Bibi nu poartă verighetă, deci n-a fost să fie! Ghinion! Tipu’ e căsătorit, are 150 kg și o fetiță dar tot o iubește. Ce frumos! Cui dracului îi pasă?!

În perioada “Din Dragoste” Bibi era plinuță, creață artificial și cu un contur de buze mai închis decât rujul. Nici prin gând nu ne-ar fi trecut că în 2009 ar deveni sexy-asistenta lui Capatos (asta chiar e o meserie???) și potențiala iubită a lui Cătălin Botezatu. În 2010 a devenit una din cele mai discutate “vedete” din cauza pozelor din Playboy, a relației cu Bote și a operațiilor estetice pe care și le-a făcut ( în showbizu’ românesc, dacă n-ai piept, n-ai nimic!). Chestiile astea sunt întâlnite la mai multe wannabe vedete, dar Bibi e specială pentru că a fost “Blonda lui Bote”. A fi blonda lui Bote presupune să-ți mănânci bătaie și să recunoști că ai meritat-o și să te cerți în fiecare zi cu el, pentru că ziceți că vă iubiți. Păi bine, măi Bibi! Dacă vă iubeați așa tare, de ce nu a rezistat iubirea voastră în liniște și armonie? Voi a trebuit să faceți circ și să faceți populația curioasă de ce se întâmplă în ograda voastră. Că tare mai duceau lipsă tabloidele de subiecte de prima pagină!

Bote a fost la “Dansez pentru tine” și n-a mai avut timp de Bibi. Una peste alta, a apărut un scandal că ea și-o mai trage cu unu’. Ceartă din nou, dar Bote tot își mai punea pic de speranță în salvarea relației. Din nou, de ce ar trebui să ne pese? Nu vă mai spălați rufele în public!

Pe net a apărut un filmuleț cu B&B când se iubeau în pădure. Cică surpins de paparazzi. Cât căcat! Părea regizat până în ultimul detaliu. Și regizorul era tare prost. Niciun film de paparazzo nu iese atât de clar! Mai mult ca sigur a fost regizat. Bote proabil era disperat să scape de zvonurile conform cărora el ar fi gay. Cătă, dacă ești gay, poți să recunoști asta! Nu trebuie să ți-o iei pe Bibi ca paravan! Suntem în secolul 21! Nimeni nu o să te judece! Unii poate chiar se așteptau. Un designer care nu e gay e o raritate. Și ăsta nu e un comentariu discriminatoriu, e doar o constatare.

Îmi pare rău că s-au despărțit. Îmi pare rău când orice cuplu se desparte. Nu e nimic vesel în asta. Ideea e că oamenii se despart și se împacă mereu. Voi nu sunteți cu nimic mai tari ca orice alt cuplu de pe mapamond. Sfatul meu pentru voi e să stați cuminți și ca fiecare să-și vadă de chiloții lui (pe care îi vinde sau pe care îi poartă).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s