Idei pentru cadouri de căcat

Știu că a trecut Crăciunul, dar consider că darurile de căcat nu trebuie să aibă o zi anume în care să fie oferite. Am primit multe cadouri nașpa de-a lungul acestor 21 de ani, așa că sunt în măsură să sfătuiesc lumea cum să se facă de căcat.

O idee absolut genială pentru un dar de căcat e săpunul. Dacă vrei ca o persoană să te urască și să te evite, oferă-i săpun. Oferă-i un săpun solid, ieftin și eventual cumpărat la ofertă. Mi se pare un cadou absolut jalnic, dar perfect în cazul în care vrei să nu mai vrei să mai vezi persoana aia vreodată. Pe de altă parte, dacă săpunul pe care îl oferi e însoțit de încă ceva (eventual tot cosmetice) și e unul de calitate, să zicem că persoana căreia i-l oferi tot va mai vrea să vorbească cu tine. Copiii din clasele primare pot oferi mamelor sau bunicilor un săpun, pentru că nu își permit un cadou adevărat, dar ei sunt singura excepție de la regulă, pentru că sunt mici și nu știu.

O carte de la reduceri e o idee proastă dacă vrei să impresionezi pe cineva. Dacă, întâmplător, ai auzit pe cineva menționând o carte pe care nu o are, dar ar vrea să o posede, atunci cumpără cadoul ăla. Dar dacă vezi o carte la reduceri și nu ești sigur că îi place, mai bine nu risca!

Niciodată, dar niciodată să nu oferi cuiva haine, decât dacă nu le cunoști perfect gusturile! Mie, una, mi-e teamă să îi iau cuiva o bluză sau o cămașă de teamă că nu nimeresc măsura, culoarea sau preferințele. Referitor la culoare…nu vă aruncați cu ochii închiși la roz. Eșec garantat! Eu, una, dacă aș primi o bluză sau, mai rău, o pereche de pantaloni roz, cred că m-aș uita urât la persoana care mi-a dăruit acea piesă vestimentară.

Mă rog, ideile astea de cadouri sunt cele mai generale pentru categoria “Așa NU”. În cazul meu…nu aș vrea nimic din cele enumerate mai sus. Alte cadouri neinspirate pe care le-am mai primit, dar pe care nu vreau să le mai văd ar fi: șosete, portocale, CD-uri cu colinde sau cămăși de noapte.

Nu sunt deloc materialistă, dar apreciez bunul gust. Mai bine o floare decât o pereche de șosete. Mai bine o jucărie de pluș decât o haină neinspirată și mai bine o cutie de bomboane decât un săpun.

Și da, un bebeluș mort ar fi un cadou neinspirat, dar efectul de surpriză va fi garantat!:D

Apropo, tricoul de mai jos m-ar amuza teribil dacă l-aș primi cadou…asta că tot vorbeam de cadouri inspirate:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s