Vote or die? Consider me dead!

Alegerile s-au terminat. Eu am vrut să votez. Din păcate, nu am reușit. După o oră și jumătate de așteptat mi-am băgat picioarele și am plecat. Nu mai suportam mirosul de căcat de sub șantierul în lucru și nici pe cel al alegerilor în general. Îmi repetam: “E dreptul meu să schimb țara cu votul meu!”. Bullshit! Astăzi am ajuns la concluzia că nu mai trebuie să visez frumos. Cel puțin nu cu ochii deschiși.

Se aude că Geoană și Băsescu ar fi preferații în turul doi. Neinteresant, previzibil și absolut inutil. Nu mi-e drag niciunul. Poate dacă ar fi fost Antonescu, mă mai gândeam. Am dubii în privința ieșirii mele din casă pentru turul doi. Nu cred că merită și așa văd că țara asta se descurcă bine fără votul meu.

Nu sunt genul care să insiste pe subiecte de politică, dar chestia asta chiar m-a ofticat. Căcat de organizare.

 

Advertisements

3 comments

 1. adda · November 23, 2009

  Asta pt ca ai fost in capitala la vot….eu am stat 5 minute la vot si nu imi pare rau k mi-am exprimat opinia pt ca nu vreau sa las pe altii sa decida in locul meu. ( poate inca sunt o visatoare ;)) )

  • missbrightmoon · November 23, 2009

   Riscam oricum să mi se închidă ușa în nas când ajungeam la urne. S-au mișcat al dracului de greu. Avea rost să vin în Vâlcea pentru asta?

 2. Oana · November 22, 2009

  Eu nu sunt de acord cu indiferenta politica. Sper sa te razgandesti si sa iti dai seama ca ai tot dreptul sa iti exprimi o parere de care sa se tina cont.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s