P(r)ost nou

Nu am mai postat în ultima vreme pentru că nu am mai avut inspirație. Ăsta e un text clasic pe care mulți oameni îl bagă atunci când nu au mai făcut ceva util cu viața lor, reală sau virtuală. Și recunosc, fac parte din această categorie de oameni.

E foarte interesant că atunci când nu mai scriu nimic de ceva vreme primesc vizualizări din motive foarte perverse. Zilele trecute văd la ce mai dă lumea search pe google și începe să nu mă mai impresioneze nimic.

Iată și de ce:

Untitled7

Repet: sunt flatată că se ajunge pe blogul meu atunci când cauți “texte inteligente”. Dar porn? Bine, e vina mea că provoc. Vreau să testez cât de bolnavi pot fi unii. Is that wrong? Mă rog… E foarte drăguț cum cineva așteaptă cu nerăbdare un nou post de la mine în care să mă văicăresc că viața mea suge. Atâta timp cât știu că vrei asta, nu am să mai postez momentele mele emo (cum le-oi numi tu, dragă “admirator” care e pe punctul să mă bage în origini doar pentru că am amintit de existența sa inutilă în lumea asta).

Mă gândesc să mai postez ceva nou și pe Deviant Art. Poate îmi dați sugestii de ce ați vrea să desenez. Ar însemna mult pentru mine și poate îmi vin idei noi. Fără nuduri și pornache că nu le am cu din astea. Un desen animat, un portret, o chestie… O caricatură, de ce nu? Dați-mi idei și poate propunerile voastre devin opere de artă (am uitat să fiu modestă).

Când o să am idei geniale, o  să le expun fie aici, fie pe Deviant Art. Dar pâna atunci, o să mă tot scuz că nu am idei. ‘Cuz that’s the kind of girl I am…

Joking!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s