La drum cu muzica buna

Sunt genul de om care ar muri fără muzică bună, deci mp3 playerul e ca a doua inimă pentru mine. Prefer să nu mananc dulciuri decât să nu ascult muzica preferata. Mai ales în vacanță…

Mergem la mare sau oriundeva în vacanță? Super! Dacă tot ne așteaptă un drum de peste 500 km, de ce să nu îl îndulcim cu niște muzică buna, veselă și de drum lung?

Am o mulțime de melodii pe care le-aș băga în playlistul meu de vacanță.

Katy Perry-Waking up in Vegas

E optimistă, poți dansa, cânta și chiar urla pe melodia asta. Chiar dacă nu te duci în Vegas, are aerul ăla de vacanță, libertate și care te face să crezi ca poți face orice trăznaie în vacanță. Ești vedeta vacanței tale. Ăsta e un veritabil imn:)

Bon Jovi-Lost Highway

Yep, we really have found our way on this song. Îți vine să scoti capul pe geam și să te prefaci că zbori. Lost Highway = libertate, fericire și freshness. O poți cânta la chitară langî un foc de tabără acompaniat de prieteni. E frumos să pornești la nimereală la drum. Fiecare ar trebui să încerce măcar o dată să aibă propria Lost Highway… Have your own Idependence Day!

Nirvana-Smells like teen spirit

Hai sa fim seriosi: ce playlist e complet fara melodia asta? Se asculta oriunde: in masina, in club, o poti canta si in varianta acustica la un foc de tabara. E genul de melodie care se potriveste oriunde (daca era dupa mine, chiar si la nunta). Listen to it while you’re young;).

Vama Veche-Vara asta

Daca cerul spune “Fugi, ca eu platesc”, ai putea sa spui nu? Chiar si cand nu am muzica pornita si sunt in mare, la mare, in drum spre mare, in capul meu rasuna melodia asta, pentru ca nu exista vacanta fara ea.

Vama Veche-18 ani

Ai 18 ani și tocmai ai luat BACul… vrei să sarbatorești chestia asta. Unde altundeva e mai bine decât la mare, cu muzica dată tare și ascultând melodia asta? Și chiar dacă nu ai 18 ani, ai dat sau urmeaza să dai BACul, melodia asta e un “must listen to”.

Voltaj-20

Nu e o melodie super, e pur și simplu un imn al tinereții. Nu are cum să nu iți placă! O asculți când faci 20 de ani, de ce sa nu o asculți și în drum spre o super vacanță? Așa, să iți amintească de faptul că ești tânăr și trebuie să profiți de vârsta asta, pentru că ai 20 de ani numai o data.

Pink-Get the party started

Există un party song mai bun ca ăsta? Ma indoiesc. In drum spre mare, merge ca unsa melodia asta. Acolo te asteapta foarte multa buna dispoziție…dansează și cântă până nu mai poți! Petrecerea poate începe chiar de pe drum.

Ray Charles-Hit the road Jack

Un clasic care nu trebuie să lipsească din playlistul de vacanță. Drumul deja nu mai pare o povară când ai melodii de genul asta în playlist. You’re on the road, so hit it. The road, Jack;).

Bine, eu am peste 400 de melodii în playlist, dar astea sunt cele care îmi fac drumul de peste 500 km mai dulce.

Drum bun si urechi delectate;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s