Judy Jetson’s rockstar romances

“Meet George Jetson…tananana…”

Așa începea un alt all-time favourite cartoon de-al meu.

The Jetsons reprezentau pentru mine un ideal. Era familia care ne dădea speranța că în secolul 21 vom zbura, atât cu OZN-urile personale, cât și cu ajutorul curelelor cosmice. Speranța încă există, dar e pusă la naftalină pentru stră-strănepoții mei. Optimismul nu moare niciodată!

Nu am să vorbesc de personaje, că poate oricine să caute pe wikipedia.

Mi-a plăcut ideea de a face filme după acest sitcom: The Jetsons Meet the Flintstones (1987), Rockin’ with Judy Jetson (1988) și Jetsons: The Movie (1990). Toate au avut ceva special, dar eu mereu am avut obsesia de a ști de cine s-a mai îndrăgostit Judy. Da, restul personajelor erau simpatice, dar mă interesa foarte tare cine e noua vedetă de care s-a îndrăgostit Judy.

Din câte am observat, ea nu se mulțumea cu băieți normali, ci cu vedete, rock stars to be more precised. Îmi aduc aminte numele amorezilor ei : Jet Screamer, Iggy Sandstone, Cosmic Cosmo, Apollo Blue, Sky Rocker și Rex Saturn.Astea sunt numele care mi-au venit pe moment.

Jurnalul ei era o pereche de buze care rețineau tot ce povestea ea despre întâlniri, rockstars, shopping, secrete adolescentine.Nu era o adolescenta tipică, era “stereotipică”, dar a fost personajul meu preferat din The Jetsons .Cred că dacă Judy avea o relație stabilă cu vreunul din acești rockstars, nu ar mai fi fost atât de interesant de urmărit, pentru că nu ar mai fi fost ea, nu ar mai fi fost adolescenta “stereotipică”  îndrăgostită  de câte un băiat pe săptămână.

Cea mai scârboasă chestie pe care au putut să o facă “the haters” a fost să pună pe internet poze cu Judy și George în ipostaze mai puțin ortodoxe. Cine știe?Or fi făcut și un film porno cu ei.Oricum, absolut scârbos și oamenii ăia merită să ardă în iad pentru intenție.

Am citit că va mai fi un film The Jetsons în 2012, așa că abia aștept premierea!Până una alta, aștept să se downloadeze Rockin’ with Judy Jetson de câteva zile.

Vreau să văd de ce vedetă se va îndrăgosti Judy peste 3 ani:D

Advertisements

3 comments

 1. Silvia · July 25, 2009

  Uuu, nu stiam faza cu filmul, abia astept in 2012, sper ca e tot animatie si nu un film cu oameni:D
  P.S: Da si eu credeam putin cand eram mica ca intr-o zi va fii totul ca-n The Jetsons( dar ma cam speria ideea:)))

 2. missbrightmoon · July 24, 2009

  Avea un frățior Elroy și un câine Astro.După Scooby Doo nu m-am omorât niciodată.Poate-poate să îmi placă A pup named Scooby Doo, dar cu indulgență.
  Te invit să scrii și eu voi comenta;;)

 3. oana · July 24, 2009

  Mie nu prea imi placeau desenele astea, dar am mai vazut cateva episoade. Parca avea un fratior si un caine, nu?
  Mie imi placea Scooby Doo la nebunie. 😀
  Ar trebui sa scrii si despre el. 😛 Sau poate o sa scriu eu. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s